31 de maig 2013

Pastís de carbassa i panses

Tarta de calabaza con pasas y gengibre

Si, ja ho sé que ara no és temps de carbassa. Però encara de tant en tant em tempta, quan la trobo als comerços. No és el primer pastís de carbassa que us proposo. Si voleu, aquí en teniu un altre, més esponjós i especiat que no pas el d'avui.

16 de maig 2013

Pastís senzill d'aniversari i premis!

Tarta de cumpleaños fácil

Abans que res, gràcies pels premis que m'heu concedit, em fan moltíssima il·lusió!!!
Gràcies al Víctor de Pumuky a la cuinai a la Neus de La capseta dels meus tresors per otorgar-me el Versatile Blogger, i també a la Neus de Tot fet a casa, i a la Sílvia i la Àgata de Receptes amb vida, per donar-me el Liebster Award (això comença a sembla l'entrega dels Òscar...). A més, els premis arriben en el moment en que el bloc supera les 21.000 visites, tota una fita, per a mi!

I per celebrar-ho, re-aprofitaré un pastís d'ara ja fa dies... us comentava que va ser l'aniversari de la meva filla petita, que va fer dos anys. Ella no és gaire gens de dolços, però no podia faltar un pastís!!

I com que no en tenim prou de celebrar-ho el dia que toca, encara repetim el cap de setmana. Total, que en totes dues ocasions vaig optar per un pa de pessic senzill de iogurt que vaig guarnir amb xocolata i coloraines. No és el primer cop que us porto aquesta recepta, aquí la podeu veure en vídeo, però aquesta versió i procediment és més correcte...

6 de maig 2013

Pastís de plàtan i fruits vermells

tarta de plátano, bizcocho


Pastís, pa de pessic de plàtan, o allò que els americans anomenen "banana bread". Digueu-li com vulgueu. Un esmorzar o berenar fantàstic que a més ens permet donar un bon final a aquells plàtans que són massa madurs per a menjar "al natural".

Fa molt de temps ja us proposava aquest pa de pessic de plàtan amb xocolata, una combinació infal·lible, oi? Aquest també queda molt bo. El gust del plàtan es nota molt i les espècies li aporten un toc subtil però que arrodoneix molt el sabor. És esponjós, "humit" i gustós. Us el recomano.