Post post-Fira del llaminer!


I ja ha passat! L'anterior dissabte el vaig passar a Vilanova del Vallès a la Fira del llaminer, molt ben acompanyada d'un bon grapat de bloggers fantàstiques que ens vam esforçar per oferir alguns dels nostres millors productes.

Per mi ha sigut la primera experiència de venda de cara al públic i ha estat molt gratificant, sobretot pel que fa al contacte de tu a tu. Veure que a la gent li ha agradat el que fèia, que s'interessaven pel blog, que repetien!!

I per altra banda, conèixer a altres bloggers, veure els seus stands, xafardejar per la resta de la fira una multitud de productes deliciosos... Ha estat una experiència molt positiva :)

Jo hi vaig portar:

  • Bundt cake de xocolata amb glacejat cítric
  • Angel food cake amb cobertura de xocolata a la taronja (xocolata i taronja... nyam!!)
  • Pastís de carabassa amb panses i gingebre (va sorprendre i agradar moltíssim)
  • Magdalenes de poma i canyella amb crumble d'ametlla
  • Magdalenes amb llavors de rosella i un toc de llimona (molt senzilles i poc greixoses, ideals per a l'esmorzar o berenar dels petits)
  • Magdalenes de xocolata-brownie (un èxit absolut entre els amants de la xocolata)
  • Galetes de mantega de cacauet (van tenir moltíssima sortida, sobretot entre els qui ja estaven embafats de dolç)
  • Galetes de colors (perfectes per endur-se de detall per regalar)
  • Melmelada de meló i llima (un contrast triumfador)
  • Melmelada de poma i gingebre (el gingebre li dóna una puntet molt especial)
  • Melmelada de taronja i tè (un toc amarg sense arribar a ser melmelada amarga)
  • Melmelada de pebrot (la portava amb por de que me'n sobrés... es va esgotar!)

Hi aniré enllaçant les receptes a mesura que les vagi penjant.
Per cert! Us convido a passar per les pàgines i blogs de les altres bloggers convidades a la Fira. No us els perdeu, són unes artistes!


 I sense més, aquí us en deixo un petit recull fotogràfic... Per cert, Ana, gràcies per fer les fotos (totes les que hi ha són d'ella)...




15 comentaris:

  1. Ei! Que guai, Marta! Jo vaig estar a punt de passar-vos a veure, perquè una amiga meva (que veig que surt a la foto) també venia els seus pastissos. És la Mirna!! Al final, però, se'ns va fer tard buscant bolets i no vam arribar-hi a temps, quina llàstima. La veritat és que aquestes fires són una meravella. Sou unes artistes. M'alegro que la venda anés tan bé!! Petons

    ResponElimina
  2. Quin goig que feia la paradeta, Marta!!! Es veu tot boníssim!!! I quina bona experiència... En fi, felicitar-te per èxit que vau tenir i espero l'any que bé poder-m'hi apropar. Petonets.

    ResponElimina
  3. M'encanta la primera foto, sobretot!

    ResponElimina
  4. Segur que va ser un èxit total! amb aquests pastissos segur que vas triomfar! unes fotos molt maques! ptó

    ResponElimina
  5. Què guai Marta, una paradeta d'allò més xula, i quina de coses vas oferir!!
    I quina ràbia no haver pogut anar, ja que desde que ho vas dir, en tenia moltes ganes, però el petitó de la casa es va posar malalt uns dies abans, i vam haver de cancelar els plans...
    A veure si l'any vinent podem anar-hi, o amb una mica de sort coincidim abans, no?

    ResponElimina
  6. Magnífica paradeta .. I boníssim el contingut !!

    ResponElimina
  7. felicitats!!! i quina pinta té tot!!!

    ResponElimina
  8. Quin goig que fa tot, i que bonica la comunió que vau fer tots junts!!! Felicitats, guapa, aquests petits moments són fantàtics, i la xarxa també ens els dona. Noves formes de fer amistats! :)

    ResponElimina
  9. que bien Marta y una paradeta de categoria y de fantasticas recetas caseras y ademas en buena compañia, siempre es una buena experiencia¡¡
    Peto

    ResponElimina
  10. Oh! Que bé us ho devíeu passar en aquesta fira!! I quina bona pinta tot!!

    ResponElimina
  11. Una parada genial...quina pena no haver-la vist directament... Fins i tot m'agraden els cartellets explicatius de cada dolç!!! Moltíssimes felicitats!

    ResponElimina
  12. Alaa que feria más chula!! Que bonito se ve todo, y tu puesto es maravilloso, que cosas más ricas llevaste. Seguro que no quedó ni las migas, espero que te fuera bien!! Besos!!

    ResponElimina
  13. Aquesta fira és fantàstica!! a veure si l'any vinent ens avises amb temps i venim XD. Fa molt goig aquest taula plena de dolços i ja tinc ganes que ens vagis ficant les receptes!! un petó!

    ResponElimina
  14. Això s'ha de dir amb temps i que us podem passar a veure! Apunta el meu correu i l'any vinent m'avises sisplau. Quin goig! Enhorabona per la jornada tan bonica.
    Nani

    ResponElimina
  15. Quina participació més professional!! Tot espectacular!! Esperem la resta de les receptes amb delit! Llàstima que no vaig poder anar per fer-me amb un mermelada de meló i llima :( Petonets!

    ResponElimina

Agraeixo molt el teu comentari