29 d’oct. 2012

Galetes glacejades: primera experiència


És la primera vegada que faig galetes glacejades. La veritat és que no he fet galetes gairebé mai i en tinc molt poca pràctica, malgrat que m'agraden molt. Les galetes glacejades no són de les meves preferides. Sempre m'han semblat que tenien gust bàsicament de sucre, però són molt boniques, oi? Bé... això si et surten bé!

Ja sabia que són delicades de fer especialment pel que fa al glacejat, i ja no diguem la traça que cal tenir per "pintar-les" amb gràcia! Bé, doncs encara que no siguin el meu tipus de galetes preferides, m'he proposat de fer-ne. És més, m'he proposat aconseguir que em quedin bé!

15 d’oct. 2012

Pastís especiat de carabassa


L'entrada d'avui la tenia pendent des de feia setmanes i La recepta del 15 me n'ha donat l'excusa perfecte. La convocatòria ens demana cuinar amb carabassa, fruit estrella de tardor i relacionada per a tothom amb la festa -forània- de Halloween, del 31 d'octubre.

7 d’oct. 2012

Pastís de dinousaure i premi!

Tarta de cumpleaños infantil, de dinosaurio

I si! aquesta setmana passada ha sigut l'aniversari de l'Aina (i el meu). I per fi hem tingut l'excusa i la ocasió de fer, juntament amb la meva germana, el pastís de dinousaure que havíem vist i desitjat de fer tantes vegades. Ah! i premi Liebster Award que m'ha atorgat la Marta de Cuina Diari. Moltes gràcies, em fa moltíssima il·lusió!